Grote plannen Stellantis gepresenteerd, waaronder elektrische Jeep

Wat de Stellantis plannen voor de komende jaren zijn? Leuk dat je het vraagt. Toevallig is dat net bekendgemaakt.

We kennen Stellantis aan deze kant van de plas natuurlijk van merken als Peugeot en Citroën. Aan de andere kant van de wereld is het concern bekend van de Jeeps en Rams van deze wereld. Op dit laatste, de Verenigde Staten dus, focussen we ons nu. Stellantis heeft grote plannen voor die kant van de plas bekendgemaakt.

Als eerste zijn er details omtrent de allereerste elektrische Jeep uit de doeken gedaan. Evenals een elektrische Ram die op het programma staat. Daarbij zijn concept plaatjes vrijgegeven van zo’n elektrische Jeep. Het uiterlijk is niet heel verrassend. Het is toevallig elektrisch, zo oogt het in elk geval. Deze EV moet begin 2023 op de markt komen volgens de huidige plannen. Een jaar later komt de eerste elektrische Ram 1500. Die moet het in de States gaan opnemen tegen de Ford F-150 Lightning, zijn belangrijkste concurrent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.