Private lease Skoda Enyaq

Private lease Skoda Enyaq is zorgeloos in een nieuwe Skoda rijden. Deze volledig elektrische SUV is ruim en voorzien van de nieuwste technologie├źn.

De naam Enyaq is afgeleid van de Ierse naam Enya, wat ‘bron van leven’ betekent. Enya stamt op zich zelf weer af van het Ierse Gaelic-woord ‘Eithne’ wat staat voor essentie, levenskracht of principe.

De nieuwe SUV symboliseert de ‘bron van leven’ en het nieuwe begin van Skoda n het nieuwe tijdperk van elektromobiliteit.

De Enyaq is een combinatie van een ruime SUV en een kleine. Door het strakke en tijdloze lijnenspel oogt de Enyaq kleiner, maar hij is bijvoorbeeld groter dan de Volkswagen ID4.

De Enyaq is met een augmented reality head-updisplay uitgerust op een innovatieve en uitermate veilige manier. Op deze manier worden de bestuurders van alle noodzakelijke informatie voorzien. Zo wordt bijvoorbeeld de snelheid, navigatie en Adaptive Cruise Control direct op de voorruit van de auto getoond.

Daarnaast is de inhaal assistent erg handig als je met hogere snelheden over de snelweg rijd. Nadat de linker richtingaanwijzer is geactiveerd, zal de auto zelf het voertuig voor je inhalen en weer terugkeren naar de rechterweghelft.

Met behulp van een camera en een radar kan de Predictive Cruise Control de rijsnelheid automatisch aanpassen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.